Fomo Works

FOMO Works er et co-working space i særklasse. Det unike med FOMO er trykket de legger på å skape inspirerende og kreative arbeidsmiljøer. En lang og mørk gang måtte løftes opp i FOMO-standard og her fikk vi mulighet å bidra.

Fomo Works
Intro

FOMO er et sted med utpreget kreative omgivelser. Når du går inn i bygget møtes du av en jungel med grønne planter som strekker seg opp flere etasjer. I sentrum er det et stort atrium hvor sidene er designet som et kvarter i Paris med fargerike balkonger og fasader. Denne kreativiteten trekker de for øvrig ut i alle flater og rom, noe vi har fått være med på tidligere. Akkurat på dette oppdraget trengte de innspill til hvordan vi kunne løfte en lang, mørk gang med mye gjennomtrafikk til å møte behov som skjerming og lysinnslipp. Vi designet noen forskjellige forslag og landet omsider på bjerkeskogmotivet.

For meg er det viktig å formidle at ved bruk av folier og interiørdesign har man mulighet til å skape begeistring, opplevelser, stemning og følelser. I både store og små format, og på mange ulike flater. Vi skaper inntrykk og uttrykk! Interiørdesign kan til og med være meningsfullt, og kan brukes i læring, ivareta menneskers sikkerhet eller brukes til å vise vei.
Hilde Brekke Lambrechts, grafisk designer
No items found.

Utgangspunktet var en lang og smal korridor som var ganske mørk. Tanken var å ta inn naturen og skape en stemning der det skal føles som at du kan befinne deg såvel inne som ute. Motivet er heldekkende fra gulv til tak og lager en nesten magisk stemning. Etter samtal med produksjon og en del prøver, endte vi på helfoliering på glassklar og la inn en transparent effekt av frost i bildemotivet. Skogen er synlig fra begge sider og effekten er kjempefin. Både vi og FOMO ble storfornøyde over resultatet.

No items found.

Oppdraget ble internasjonalt anerkjent i forbindelse med Antalis Interior Design Award (AIDA). I 2023 blir bjerkeskogmotivet nominert og stemt frem at bransjefolk som vinner innenfor "Office Space". Totalt 537 prosjekter fra 29 land konkurrerte i forskjellige kategorier og det ble kåret tolv vinnere. Vi er veldig stolte over prestasjonen. "– For meg er det viktig også å formidle at en ved bruk av folier og interiørdesign har mulighet til å skape begeistring, opplevelser, stemning og følelser. I både store og små format, og på mange ulike flater. Vi skaper inntrykk og uttrykk! Interiørdesign kan til og med være meningsfullt, og kan brukes i læring, ivareta menneskers sikkerhet eller brukes til å vise vei. Denne prisen hadde ikke vært mulig uten et godt samarbeid mellom rådgiver, meg og produksjon. Kunnskapen de føyer til bordet er uvurderlig" avslutter Hilde Brekke Lambrechts.

No items found.
Samarbeidspartnere: FOMO Works, Donny Gardarsson, Antalis Norge AS
Foto: Hanne Olsen, Hilde B. Lambrechts, Antalis

Relaterte prosjekter

Se alle arbeider
Filmtema hos Vimond
Design og rådgivning
Foliering og interiør
Filmtema hos Vimond
Filmtema hos Vimond
BEWI
Foliering og interiør
Design og rådgivning
BEWI
BEWI
Lekent miljø hos Avo Consulting
Design og rådgivning
Foliering og interiør
Lekent miljø hos Avo Consulting
Lekent miljø hos Avo Consulting

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å diskutere et prosjekt?
Kontakt din nærmeste avdeling eller send en mail til marked.

Trondheim har sommerstengt uke 28, 29 og 30.
Kristiansand har sommerstengt uke 29 og 30.

hei@makegraphics.no
Send oss din bestilling
Leverandørinfo

MAKE!Graphics AS

Org.nr: 920 415 326

Postboks: 33, Alnabru

Post nr.: 0614 Oslo

regnskap@makegraphics.no

Postadresse og orgnr.

MAKE!Graphics AS

Org.nr: 920 415 326

Postboks: 33, Alnabru

Post nr.: 0614 Oslo

Tilbake til toppen