BEWI

BEWI er en norsk bedrift med lang historie som tilbyr bærekraftig emballasje, isolasjonsløsninger og komponenter. På Hitra i Trøndelag har de strategisk bygget en fabrikk vegg i vegg med kjent fiskeprodusent. Vi ble i utgangspunktet spurt om å levere glassfolie, men oppdraget eskalerte kjapt i omfang.

BEWI
Intro

Greger Levik, controller i BEWI og leder for bygningsprosjektet var på jakt etter en leverandør til glassfoliering. Han husket Allkopi fra tidligere, googlet og havnet på MAKE!Graphics sin nettside. Etter å ha bladd gjennom produktkatalogen sendte han en forespørsel på mail til Jan Ove som er avdelingsleder i Trondheim. De ble enige om å komme til Hitra for brief og befaring.

Etter en befaring på fabrikken gikk Merete Bredesen Vågsholm, grafisk designer og Hanne Olsen, kreativ leder, igjennom inntrykkene, ønskene og informasjonen som kom fram. Det ble skissert forslag på glassfoliering, veggdekor, historievegg, eget ikonsett og opplysende prosessfortelling i visningsgangen. I tillegg hadde Greger ønske om å vise frem den innovative emballasje som først ble produsert i fabrikken, og idéen om en utstillingsmonter vokste frem.

Vi har laget en spennende historievegg, med utgangspunkt i at historien til BEWI vil fortsette. Alle bildeelementene er avtagbare og det er rom for nye milepæler. For et selskap som driver med så mye innovasjon, så vil jeg tro veggen vil leve videre i mange år fremover.
Merete Bredesen Vågsholm
No items found.

Greger og Merete fant kjapt tonen, og sammen med Hanne utgjorde de et godt designteam. Designprosessen startet med oppsett av moodboard, for å finne en ønsket retning sammen med Greger. Deretter ble det skissert ut ulike løsninger til de ulike rommene. "- Vi har laget en spennende historievegg, med utgangspunkt i at historien til BEWI vil fortsette. Alle bildeelementene er avtagbare og det er rom for nye milepæler. For et selskap som driver med så mye innovasjon, så vil jeg tro veggen vil leve videre i mange år fremover." sier Merete.

Designkonseptet for øvrig tar utgangspunkt i havet, noe BEWI har tilhørighet til både bedriftsmessig og med tanke på hvor de er plassert. Fabrikken ligger et steinkast unna fjorden og fra kontor, møterom og kjøkken kan man nyte havutsikten. Tanken var å knytte alt sammen og skape en helhetlig historie som man med stolthet kan vise fram.

No items found.

Monteren ble en utfordring og et prosjekt som måtte drives på tvers av avdelingene i MAKE!Graphics. Hanne, som til daglig holder til i Bergen, skisserte opp et forslag som ble sendt videre til Terje Brandvold, 3D-designer i Oslo, for visualisering. Dette ble igjen presentert for Greger som ga klartegn til produksjon. Dyktige storformatsavdelingen i Bergen tok 3D-tegningene til Terje og satte opp trykkfiler og fremstilte en prototype som ble godkjent for produksjon. Monteren består av en høy pidestall som viser frem råstoffet, som brukes for å produsere esken, i en liten glassbeholder. Helt øverst troner esken, den aller første som ble produsert på fabrikken.

Monteren er plassert i enden av besøksgangen. Denne gangen har vinduer fra gulv til tak rett inn til produksjonslinja. På glasset kan man lese om fabrikkens strategiske plassering, selskapets visjon og om råstoffet, EPS (expanded polystyrene, fordeler og formål. Som besøker ender historien i monteren der man selv kan se råstoffet utstilt.

Vi takker Greger og BEWI for godt samarbeid!

No items found.
Samarbeidspartnere: BEWI
Foto: Hanne Olsen

Relaterte prosjekter

Se alle arbeider
Wood i Bergen
Foliering og interiør
Wood i Bergen
Wood i Bergen
Fomo Works
Design og rådgivning
Foliering og interiør
Fomo Works
Fomo Works
Lekent miljø hos Avo Consulting
Design og rådgivning
Foliering og interiør
Lekent miljø hos Avo Consulting
Lekent miljø hos Avo Consulting
Filmtema hos Vimond
Design og rådgivning
Foliering og interiør
Filmtema hos Vimond
Filmtema hos Vimond

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å diskutere et prosjekt?
Kontakt din nærmeste avdeling eller send en mail til marked.

Trondheim har sommerstengt uke 28, 29 og 30.
Kristiansand har sommerstengt uke 29 og 30.

hei@makegraphics.no
Send oss din bestilling
Leverandørinfo

MAKE!Graphics AS

Org.nr: 920 415 326

Postboks: 33, Alnabru

Post nr.: 0614 Oslo

regnskap@makegraphics.no

Postadresse og orgnr.

MAKE!Graphics AS

Org.nr: 920 415 326

Postboks: 33, Alnabru

Post nr.: 0614 Oslo

Tilbake til toppen