13
.
06
13
.
06
Skrevet av Rebecca Borge
Foto: Espen Husebø Daland

Ny leder i Kristiansand

David tar over rollen som avdelingsleder i MAKE!Graphics i Kristiansand. Han bringer med seg en imponerende bakgrunn og lang erfaring innen grafisk bransje.

Han startet sin karriere som produksjonsmedarbeider i Osigraf for 20 år siden. Det tok ikke lang tid før David ble leder for digitaltrykk og bidro til å bygge opp storformatavdelingen. I 2009 gikk han over til salg, og kort tid etter ble Osigraf kjøpt opp av 07Media.

I 2015 var David med på å etablere reklamebyrået Folk Kommunikasjon, som fokuserte på eiendomskommunikasjon. Tre år senere valgte han å selge seg ut av Folk for å jobbe for et annet Kristiansand-basert byrå, nemlig Fundament.

Etter et kortvarig opphold hos Fundament, ble David ansatt som salgs- og markedssjef i Synkron Media. Her bidro han til økt omsetningen og utvikling av nye produkter.

4,5 år senere har David nå valgt å ta steget videre hos oss. David er en dyktig relasjonsbygger, noe som stammer fra hans genuine interesse i å hjelpe folk. Hans evne til å se nye muligheter og løse utfordringer på en god måte er alle våre kunder kommer dra nytte av. «Davids kommersielle teft og kjennskap til det lokale næringsliv, er et godt utgangspunkt for å lykkes med en ønsket vekst på Sørlandet», sier admin. dir. Espen Daland.

Tony Ferger blir i selskapet og går over i en rådgiverstilling med særskilt ansvar for nasjonal utviklingen av industrisegmentet.  

Kontaktinfo:
david.farias@makegraphics.no
971 92 903

Tilbake til toppen