Produktstativ for Thrustme

Thrustme er et norsk selskap basert i Stavanger, etablert i 2016 med formålet om å forenkle livet på vannet. Med 40 års erfaring innen subsea og luftfart, spesialiserer de seg på utvikling og produksjon av elektriske produkter for sport og friluftsliv. Vi ble kontaktet for å bidra til å designe et stativ for deres lette og kompakte påhengsmotor, Kicker.

Produktstativ for Thrustme
Intro

Thrustme hadde behov for et stativ som kunne brukes til å vise frem Kicker på messer. De ønsket et stativ som var enkelt å montere, stabilt og kunne demonteres for enkel transport. Designet måtte være både elegant og funksjonelt for å presentere Kicker på en god måte. I tillegg ønsket de at stativet skulle produseres lokalt.

Vårt team i Sandnes utviklet og testet flere prototyper før de kom frem til en endelig versjon som tilfredsstilte alle ønskene. Stativet består av 7 deler i sort PVC med en tykkelse på 10 mm, noe som gir det solid stabilitet samtidig som det fremhever produktet på en stilfull måte.

No items found.

Samarbeidet med Thrustme har vært vellykket, og det siste prosjektet vi har jobbet med dem på er et hendig stativ for en elektrisk luftpumpe. Takk til Thrustme som fortsetter å utfordre oss!

No items found.
No items found.
Samarbeidspartnere: Thrustme
Foto: Hanne Olsen

Relaterte prosjekter

Se alle arbeider
No items found.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker å diskutere et prosjekt?
Kontakt din nærmeste avdeling eller send en mail til marked.

Trondheim har sommerstengt uke 28, 29 og 30.
Kristiansand har sommerstengt uke 29 og 30.

hei@makegraphics.no
Send oss din bestilling
Leverandørinfo

MAKE!Graphics AS

Org.nr: 920 415 326

Postboks: 33, Alnabru

Post nr.: 0614 Oslo

regnskap@makegraphics.no

Postadresse og orgnr.

MAKE!Graphics AS

Org.nr: 920 415 326

Postboks: 33, Alnabru

Post nr.: 0614 Oslo

Tilbake til toppen